Borongan ekonomis 55mm pitch gpu chassis pertambangan

Katerangan pondok:

Ieu ayeuna mesin pertambangan profésional paling ongkos-éféktif.Ieu adopts hiji-sapotong dewan utama, sarta spasi slot kartu nyaeta 55mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.Tilu 4700RPM kipas-speed tinggi kuat sarta liang cooling sayang madu aréa badag boga kapasitas dissipation panas alus teuing, nu bisa mastikeun operasi normal tina mesin bari ngurangan konsumsi kakuatan, Upami anjeun hoyong uninga langkung, mangga ngahubungan kami.


Rincian produk

Konfigurasi parameter

Tag produk

Bubuka produk

1. The ethereum chassis migunakeun B85 kontrol chipset utama, motherboard terpadu, PCIE asli, rubakpita badag, sarta kasaluyuan kuat.
2. Mesin pertambangan ngabogaan diwangun-di 1800W kakuatan tinggi catu daya, nu nyadiakeun catu daya stabil pikeun mesin pertambangan Anjeun.
4. Kartu grafik barebones tina mesin pertambangan Powered misah pikeun ngurangan overload of motherboard nu, ngurangan résiko karuksakan motherboard, sarta nyieun karya kartu grafik leuwih stabil sarta boga lifespan panjang.
5. chassis rig pertambangan boga 3 single-channel fans-speed tinggi pikeun dissipation panas, kitu ogé liang cooling sayang madu aréa badag.Kipas éta gaduh umur jasa 50,000 jam sareng konsumsi kakuatan sahandapeun 6W.
6. panambang 8-kartu ieu 55mm slot kartu grafik pitch, nu cocog sareng paling kartu grafik dina pasaran.
7. Cangkang rig pertambangan dijieunna tina 1mm kandel galvanized plat baja tiis-digulung.

Wholesale-economical-55mm-pitch-gpu-mining-chassis-06

Panganteur

Wholesale-economical-55mm-pitch-gpu-mining-chassis-05

Kipas tiis

Wholesale-economical-55mm-pitch-gpu-mining-chassis-04

Kartu kontrol

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

langchenguoji@aliyun.com
longcaiwangzxt@aliyun.com
whatsapp: + 86-13018277227
whatsapp: + 86-13411961308

Factory-Tour-05

FAQ

1. Dupi produk Anjeun mawa LOGO customer urang?
Sumuhun, urang bisa nyadiakeun layanan OEM na ODM, tapi aya sarat nu tangtu pikeun kuantitas, mangga konsultasi staf kami pikeun detil.

2. Kumaha anjeun ngajamin kualitas?
Simkuring gaduh pabrik urang sorangan jeung garis produksi profésional.Dina prosés produksi unggal mesin, urang mastikeun abide ku tungtunan prosés produksi relevan.Saatos produksi réngsé, unggal mesin bakal diuji sacara ketat sateuacan kiriman pikeun mastikeun yén unggal mesin anu anjeun pesen tiasa dianggo sacara normal.Upami anjeun peryogi, kami tiasa ngirim pidéo tés ka anjeun.

3. Kumaha carana abdi tiasa meunang katalog produk panganyarna anjeun sarta daptar harga?
Punten pasihan kami inpormasi kontak anjeun (sapertos email, Whatsapp, WeChat, jsb.), kami bakal ngahubungi anjeun dina 12 jam.lamun pisan hariwang pikeun meunangkeun harga, mangga nelepon kami atawa ngabejaan urang dina email anjeun, kami bakal méré prioritas pikeun ngajawab patarosan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél

    JF178-552U18V12-B85C

    System Konfigurasi-uration

    Motherboard terpadu / 8 kartu / PCIE / spasi 55mm

    Default

    CPU Intel-G1840

    Default

    Ram DDR3L1600 / 4G / 8G

    Pilihan

    SSD 64G / 120G Msata

    Pilihan

    Sasayogian tanaga 2U: 1800W

    Pilihan

    panjangna kartu rojongan 290 mm

    Default

    kabel kakuatan grafik 6Pin ka 8Pin Awéwé(6+2 Pin)

    Default

    Kipas angin

    3 Kipas (DN12cm) 4700RPM

    Pilihan

    Panganteur

    panganteur pungkur

    VGA VGA*1

    Default

    USB USB*4

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    panganteur hareup

    VGA N/A

    Default

    USB N/A

    Default

    LAN N/A

    Default

    slot kartu TF N/A

    Default

    Kakuatan SW N/A

    Default

    panganteur AC N/A

    Default

    LED beban kartu grafik N/A

    Default

    tegangan operasi

    AC 200V ~ 240V

    Default

    DC 12V

    Default

    Lingkungan gawé

    Suhu 0-40 ℃

    Bawa sorangan

    Kalembaban 55% RH-95% RH, Non-condensig

    Sistem

    OS Linux/MinerOS

    Ukuran

    Ukuran chassis 630mm (L) * 400mm (W) * 170mm (H)

    Default

    Ukuran Paket Disaluyukeun nurutkeun mode transportasi / bungkusan sampel / bungkusan Usuk

    Pilihan

    Mesin pertambangan mangrupakeun produk ngaropéa nurutkeun sarat customer.Cai mibanda ciri husus tangtu.Hargana bakal disaluyukeun sareng turun naek pasar.Mangga pastikeun kalawan kami saméméh Nyiapkeun urutan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami