Rig pertambangan 65mm pitch 8gpu anu pang populerna

Katerangan pondok:

Ieu ayeuna salah sahiji mesin pertambangan profésional paling ongkos-éféktif.Ngadopsi papan utama hiji-sapotong, sareng jarak slot kartu nyaéta 65mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.4 fans kuat pikeun dissipate panas, pikeun mastikeun operasi normal tina mesin bari ngurangan konsumsi kakuatan.


Rincian produk

Parameter Konfigurasi

Tag produk

Bubuka produk

1. Kasus ethereum ngagunakeun chipset kontrol utama B85, PCIE asli, rubakpita badag, sarta kasaluyuan kuat.
2. Rig Miner ngabogaan adaptor kakuatan diwangun-di na motherboard terpadu.Pedalaman beresih sareng rapih, kalayan sababaraha garis sareng saluran hawa anu teu aya halangan.
4. Pertambangan rig kartu grafik barebone ieu Powered misah pikeun ngurangan overload of motherboard nu, ngurangan résiko karuksakan motherboard, sarta nyieun karya kartu grafik leuwih stabil sarta boga lifespan panjang.
5. Tambang geger saluran tunggal 4 kipas-speed tinggi pikeun dissipation panas, hirup layanan téh 50.000 jam, sarta konsumsi kakuatan nyaeta sakumaha low sakumaha 6W.
6. 8 kartu panambang 65mm slot kartu grafik spasi, cocog pikeun paling kartu grafik dina pasaran.
7. Cangkang luar chassis geger pertambangan dijieunna tina plat baja tiis-digulung kalayan ketebalan 1mm.

The-most-popular-65mm-pitch-8gpu-mining-rig-04

Panganteur

The-most-popular-65mm-pitch-8gpu-mining-rig-05

Papan shunt kakuatan

The-most-popular-65mm-pitch-8gpu-mining-rig-06

Kartu kontrol

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

langchenguoji@aliyun.com
longcaiwangzxt@aliyun.com
whatsapp: + 86-13018277227
whatsapp: + 86-13411961308

Factory-Tour-08

FAQ

1. Dupi produk Anjeun mawa LOGO customer urang?
Sumuhun, urang bisa nyadiakeun layanan OEM na ODM, tapi aya sarat nu tangtu pikeun kuantitas, mangga konsultasi staf kami pikeun detil.

2. mesin ieu ngan 4 fans, tapi abdi hoyong 8 fans, abdi tiasa?
Sumuhun, salami anjeun boga sarat ieu, urang tiasa install 8 fans pikeun anjeun, tapi hargana bakal béda, anjeun tiasa negotiate kalawan staf kami.

3. Naha kudu meuli ti anjeun tinimbang meuli ti suppliers séjén?
Kami parantos kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan produk mesin pertambangan blockchain pikeun ampir 6 taun, sareng gaduh pangalaman produksi anu beunghar sareng pangalaman pasar.Pikeun mesin pertambangan blockchain, urang gaduh kapasitas suplai anu kuat.Salaku tambahan, kami parantos ngadegkeun tim saatos penjualan profésional sareng tim perdagangan asing pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa nampi pangalaman balanja pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél

    JF178-654U16V12-B85C

    System Konfigurasi-uration

    Motherboard terpadu / 8 kartu / PCIE / spasi 65mm

    Default

    CPU Intel-G1840

    Default

    Ram DDR3L1600 / 4G / 8G

    Pilihan

    SSD 64G / 120G Msata

    Pilihan

    Sasayogian tanaga 4U: 1600W

    Pilihan

    panjangna kartu rojongan Kurang ti 295mm

    Default

    kabel kakuatan grafik 6Pin ka 8Pin Awéwé(6+2 Pin)

    Default

    Kipas angin

    4 kipas (DN12cm) 4700RPM

    Pilihan

    4 kipas (DN12cm) 3500RPM

    Default

    Panganteur

    panganteur pungkur

    VGA VGA*1

    Default

    USB USB*4

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    panganteur hareup

    VGA N/A

    Default

    USB N/A

    Default

    LAN N/A

    Default

    slot kartu TF N/A

    Default

    Kakuatan SW N/A

    Default

    panganteur AC N/A

    Default

    LED beban kartu grafik N/A

    Default

    tegangan operasi

    AC 200V ~ 260V

    Default

    DC 12V

    Default

    Lingkungan gawé

    Suhu 0-40 ℃

    Bawa sorangan

    Kalembaban 55% RH-95% RH, Non-condensig

    Sistem

    OS Linux/MinerOS

    Ukuran

    Ukuran chassis 700mm (L) * 400mm (W) * 170mm (H)

    Default

    Ukuran Paket Disaluyukeun nurutkeun mode transportasi / bungkusan sampel / bungkusan Usuk

    Pilihan

    Mesin pertambangan mangrupakeun produk ngaropéa nurutkeun sarat customer.Cai mibanda ciri husus tangtu.Hargana bakal disaluyukeun sareng turun naek pasar.Mangga pastikeun kalawan kami saméméh Nyiapkeun urutan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami