Mesin tambang bisi jempé

  • Low noise mining chassis supporting 3 cards

    chassis pertambangan noise low ngarojong 3 kartu

    Ieu plug-in langsung platform mesin pertambangan low-noise nu ngarojong 3 kartu grafik.Éta ngagunakeun papan kontrol chipset B85, motherboard pamisah, sareng gampang dijaga.Spasi slot kartu nyaéta 70mm, tur éta cocog sareng paling kartu grafik dina pasaran.Dewan shunt kakuatan dipaké pikeun catu daya mandiri.Kartu grafik ieu Powered pikeun nyegah motherboard ti overloading.Éta dilengkepan dua kipas réduksi bising anu disesuaikan.Status gawé tina kartu grafik bisa dipariksa iraha wae dina panel panganteur hareup sarta mibanda fungsi panginget lepat.

  • Ethereum mining 6 cards 800W low noise mining machine

    pertambangan Ethereum 6 kartu 800W mesin pertambangan noise low

    Brand anyar 6-kartu mesin pertambangan low-noise, warni tiis-digulung awak téhnologi baja, B85 chipset motherboard terpadu, slot kartu spasi 70mm, 800 catu daya, dilengkepan dewan distribusi kakuatan keur kakuatan kartu grafik misah, 4 réduksi noise 3500RPM fans, dilengkepan interfaces hareup, panel jeung sababaraha interfaces nu merenah pikeun ékspansi, jeung status gawé kartu grafik bisa dipariksa iraha wae.Anjeun tiasa ngirim kami patarosan sareng pesenan, sareng kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

  • Low noise mining machine supporting 4 cards

    mesin pertambangan noise low ngarojong 4 kartu

    Mesin pertambangan low-noise 4-kartu anu nembe diluncurkeun tiasa dianggo di kebon pertambangan bumi sareng profésional.B85 chipset dipaké pikeun ngahijikeun motherboard nu, nu gampang pikeun mulasara, sarta slot kartu spasi 70mm.Dilengkepan papan splitter kakuatan pikeun kakuatan kartu grafik misah, dilengkepan kipas réduksi noise ngaropéa, sarta dilengkepan panel panganteur hareup, anjeun tiasa pariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.Punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

  • Quiet miner chassis spacing 70mm

    Spasi chassis panambang sepi 70mm

    The low-noise panambang boga awak warni, sarta boga desain unik dina kapang cangkang pikeun noise.It uses a B85 chipset motherboard terpadu, nu gampang pikeun mulasara, jeung slot kartu spasi 70mm.Dewan shunt kakuatan dipaké pikeun bebas kakuatan kartu grafik dina urutan ngurangan bising , Hal ieu dilengkepan kipas réduksi noise ngaropéa, sarta dilengkepan panel panganteur hareup pikeun pariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.