jasa jualan

01

  • Inspeksi pabrik online ditampi.
  • Éta tiasa ngabantosan para nasabah dina ngarencanakeun produk sareng analisa paménta sistem, supados produk urang tiasa nyumponan kabutuhan palanggan dugi ka paling ageung, sareng dina waktos anu sami, investasi palanggan tiasa maksimalkeun kauntungan ékonomi.
  • Ngagabungkeun kabutuhan palanggan, urang tiasa nyayogikeun solusi pribadi anu didamel khusus pikeun unggal pangguna pikeun nyumponan kabutuhan kustomisasi palanggan.
  • Tim penjualan profésional bakal ngajawab patarosan anjeun online.
Top-miner-Sales-service-01
Top-miner-Sales-service-02

02

  • Pangiriman dumasar kana metode perdagangan sapuk sareng palanggan.
  • Inpormasi logistik pikeun ngalacak barang disayogikeun deui ka konsumén iraha waé.
  • Kawijakan jaminan tina mesin pertambangan nyaéta kieu:
    1. Nyadiakeun layanan jaminan 1-taun, lamun teu ruksak ku manusa, Anjeun bisa ngirim deui ka pabrik urang pikeun perbaikan;
    2. Pikeun pameseran massal, kami bakal nuturkeun kuantitas pameseran anjeun 1% tina rasio nyayogikeun suku cadang tambahan.