RX588 gpu panambang kalawan kakuatan komputasi 240MHs

Katerangan pondok:

Rig pertambangan GPU ieu dilengkepan 8 kartu grafik RX588 8G, kalawan total daya komputasi ngadeukeutan 240MH / s, ngagunakeun chipset B85, 4GB RAM, konsumsi kakuatan 1150W, sarta adaptor kakuatan 1800W.Miner Case ngagunakeun desain motherboard pamisah modular, sarta gampang pikeun ngajaga.

Upami anjeun hoyong mesen conto pikeun perusahaan anjeun, kami mangrupikeun produsén anu cocog, mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun patarosan anjeun sareng ngahubungi kami!

 


Rincian produk

Konfigurasi parameter

Tag produk

Bubuka produk

1. Bisi panambang migunakeun B85 chipset jeung motherboard pamisah.
2. Mesin pertambangan eth ieu dilengkepan 8 kartu pertambangan RX588, total daya komputasi sakabeh mesin bisa ngahontal 240MH / s
3. Kasus rig pertambangan boga diwangun-di 1800W adaptor kakuatan, nu merenah pikeun ngatur tur nyimpen spasi.
4. Rig Miner ngagunakeun dewan shunt kakuatan pikeun kakuatan 8 kartu grafik RX588 misah, ngurangan overload motherboard, sahingga karya kartu grafik leuwih stabil sarta hirup deui.
5. TopMiner A1 ngagunakeun hareup jeung pungkur dual-baris kipas desain perenah dissipation panas, hiji di na hiji kaluar dual-kanal dissipation panas, ngagunakeun 8 Fan (DN12cm) 3500RPM kipas-speed tinggi, hirup layanan téh 50.000 jam, éta ayeuna nyaeta sakumaha low sakumaha 0.48A, sarta hirup layanan téh panjang.
6. Pertambangan rig Chassis boga 65mm ultra-lega spasi kartu grafik, cocog pikeun paling kartu grafik, gampang diganti.
7. The chassis tina mesin Pertambangan dijieunna tina plat baja tiis-digulung ku ketebalan tina 1mm sarta kualitas alus teuing.
8. Sistem panel hareup unik, panganteur VGA hareup, panganteur USB, panganteur jaringan kabel, panganteur kakuatan, bisa deployed di will, leuwih manusiawi.
9. Sistim deteksi karya kartu grafik unik, nu bisa gancang maca jumlah kartu grafik na gancang ngaidentipikasi kartu grafik faulty.

RX588-gpu-miner-with-a-computing-power-of-240MHs-06

Papan shunt kakuatan

RX580-mining-card-for-gpu-mining-rig-01

Kartu grafik

RX588-gpu-miner-with-a-computing-power-of-240MHs-05

Panél kontrol

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

langchenguoji@aliyun.com
longcaiwangzxt@aliyun.com
whatsapp: + 86-13018277227
whatsapp: + 86-13411961308

Factory-Tour-06

FAQ

1. Kumaha anjeun ngirim mesin Pertambangan ieu?
Kusabab chassis rig pertambangan sareng kartu grafik langkung beurat, upami anjeun mesen prototipe tés, kami bakal ngarangkep sareng ngintunkeun chassis rig pertambangan sareng kartu grafik nyalira.Lamun mesen di bulk, urang bakal ngagunakeun loading dewan kartu.Chassis rig pertambangan bakal masang kartu grafik.

2. Mun kuring meuli mesin ieu, abdi tiasa ngarobah kartu grafik séjén?
Leres, anjeun tiasa ngarobih kana kartu grafik anu sanés.Jarak slot mesin ieu 65mm, sareng panjang kartu anu dirojong nyaéta 295mm.Sateuacan anjeun mutuskeun ngarobih, anjeun tiasa konsultasi ka staf kami.

3. Dupi abdi tiasa milih adaptor kakuatan kalawan kakuatan luhur?
Sumuhun, éta pilihan, mangga ngahubungan staf kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • System Konfigurasi-uration

    Motherboard 8 kartu in-line / PCIE / spasi 65mm

    Default

    Kartu grafik: RX 588 8GB DDR5

    Default

    Hashrate: 240MH/s

    Default

    Konsumsi Daya: 1150W

    Default

    CPU Intel-G1840

    Default

    Ram DDR3L1600 / 4G

    Pilihan

    SSD 64G

    Pilihan

    Sasayogian tanaga 1U: 1800W

    Pilihan

    panjangna kartu rojongan Kurang ti 295mm

    Default

    kabel kakuatan grafik 6Pin ka 8Pin Awéwé(6+2 Pin)

    Default

    Kipas angin 8 Kipas (DN12cm) 3500RPM

    Default

    Panganteur

    panganteur pungkur

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*4

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    panganteur hareup

    VGA VGA*1

    Default

    USB USB*2

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    slot kartu TF N/A

    Default

    Kakuatan SW SW*1

    Default

    panganteur AC AC*1

    Default

    LED beban kartu grafik LED*8

    Default

    tegangan operasi

    AC 200V ~ 260V

    Default

    DC 12V

    Default

    Lingkungan gawé

    Suhu 0-40 ℃

    Bawa sorangan

    Kalembaban 55% RH-95% RH, Non-condensig

    Sistem

    OS Linux/MinerOS

    Ukuran

    Ukuran chassis 700mm (L) * 400mm (W) * 170mm (H)

    Default

    Ukuran Paket Disaluyukeun nurutkeun mode transportasi / bungkusan sampel / bungkusan Usuk

    Pilihan

    pangeling-eling: Kartu grafik dilengkepan mesin pertambangan 8 gpu eth ieu ngan bisa dipaké pikeun tambang mata uang énkripsi, sarta teu cocog pikeun komputer imah.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami