Kartu pertambangan RX580 pikeun rig pertambangan gpu

Katerangan pondok:

Kartu grafik pertambangan Éntri Éntri anu murah pisan, ngagunakeun chip AMD, kalayan kinerja anu saé sareng kualitas anu dipercaya, kakuatan komputasi téoritis tina kartu grafik tunggal tiasa ngahontal dugi ka 30m / s, téknologi bungkusan standar tinggi sareng prosedur uji anu ketat pikeun mastikeun kinerja. tina kartu pertambangan Gawé stably di lingkungan kompléks.


Rincian produk

Konfigurasi parameter

Tag produk

Bubuka produk

1. Kartu grafik dipaké pikeun pertambangan ETH dijieun kalawan standar tinggi na boga desain sakabéh unik;kualitasna stabil sareng awét, sareng prestasina langkung stabil.
2. Éntri ongkos-éféktif kartu grafik pertambangan, ngagunakeun chip AMD, kinerja alus teuing jeung kualitas dipercaya.
3. Kartu pertambangan ETH Ieu dua fans-speed tinggi, wilah steeply melengkung ngagancangkeun airflow nu, nyadiakeun aliran hawa dissipation panas handap stabil, sarta mastikeun operasi stabil tina kartu pertambangan.

Kami ngagaduhan 588 kartu pertambangan chip dina seueur gaya bungkusan.Gambar utama nunjukkeun salah sahiji 588 kartu pertambangan.

RX580-mining-card-for-gpu-mining-rig-05
RX580-mining-card-for-gpu-mining-rig-06
RX580-mining-card-for-gpu-mining-rig-04

pangeling-eling: Kartu grafik ieu ngan bisa dipaké pikeun pertambangan mata uang énkripsi, teu cocog pikeun komputer imah.

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

langchenguoji@aliyun.com
longcaiwangzxt@aliyun.com
whatsapp: + 86-13018277227
whatsapp: + 86-13411961308

Factory-Tour-06

FAQ

1. Ieu kartu grafik dipaké pikeun ETH pertambangan brand anyar?
Leres, éta énggal, sareng kami bakal nganteurkeun éta dina bungkusan industri.

2. Sabaraha ongkos angkot?
Biaya pengiriman barang gumantung kana faktor sapertos ukuran pakét, beurat, sareng tujuan.Biaya pengiriman barang bakal ditingali dina kutipan anu kami kirimkeun ka anjeun.

3. Naha meuli kartu pertambangan ti anjeun tinimbang suppliers séjén?
Kami parantos kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan produk mesin pertambangan blockchain saprak 2015, sareng gaduh pangalaman produksi anu beunghar sareng pangalaman pasar.Pikeun kartu pertambangan GPU, urang gaduh bengkel bungkusan profésional sareng bengkel tés.Unggal kartu pertambangan bakal diuji ku mesin pertambangan saméméh pangiriman pikeun mastikeun yén konsumén bisa make eta normal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Inti grafik

    produsén chip

    AMD

    Chip grafik

    Radeon RX 580

    Témbongkeun runtuyan chip

    AMD RX 500 runtuyan

    Karajinan

    14 nm

    Kode inti

    Polaris 20 XTX

    Frékuénsi inti

    modeu Overclocking: 1294MHz

    Modeu kaulinan: 1284MHz

    Unit Ngolah Aliran

    2048

    spésifikasi memori video

    Frékuénsi mémori video

    7000MHz

    Jenis mémori video

    GDDR5

    Kapasitas mémori

    8GB

    Lebar bit mémori video

    256 bit

    Resolusi maksimum

    5120 × 2880

    panganteur grafik

    Tipe panganteur

    PCI Express 3.0 16X

    panganteur I/O

    HDMI*1, DVI*1, DisplayPort*1

    Panyambung kakuatan

    8 pinna

    Parameter séjén

    Jenis kartu grafik

    Mainstream

    Métode cooling

    Cooling kipas ganda

    API 3D

    DirectX 12

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami