Spasi chassis panambang sepi 70mm

Katerangan pondok:

The low-noise panambang boga awak warni, sarta boga desain unik dina kapang cangkang pikeun noise.It uses a B85 chipset motherboard terpadu, nu gampang pikeun mulasara, jeung slot kartu spasi 70mm.Dewan shunt kakuatan dipaké pikeun bebas kakuatan kartu grafik dina urutan ngurangan bising , Hal ieu dilengkepan kipas réduksi noise ngaropéa, sarta dilengkepan panel panganteur hareup pikeun pariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.


Rincian produk

Parameter Konfigurasi

Tes bising

Tag produk

Bubuka produk

1. Ngagunakeun chipset B85, PCIE asli, rubakpita badag tur kasaluyuan kuat.
2. Kartu kontrol ngagunakeun desain backplane, nu stabil sarta henteu deform;kartu kontrol + slot handap plat, desain modular, operasi merenah tur pamaliharaan, sarta gampang disassembly na assembly.
3. Diwangun-di catu daya, manajemén merenah, beresih jeung beberes jero, sababaraha garis tur saluran hawa lemes.
4. Kartu grafik ieu Powered misah pikeun ngurangan overload motherboard, ngurangan résiko ruksakna motherboard, sarta nyieun karya kartu grafik leuwih stabil sarta boga umur panjang.
5. Tata perenah hareup jeung pungkur fans ganda-baris, dual-kanal dissipation panas, fans-speed tinggi jeung hirup layanan 50.000 jam, ayeuna jadi low sakumaha 0.48A, volume hawa badag sarta hirup layanan panjang.
6. 65mm ultra-lega spasi kartu grafik, cocog pikeun paling kartu grafik dina pasaran.
7. chassis dijieunna tina baja tiis-digulung, ketebalan 1mm, sarta beungeut téh sandblasted hideung.
8. Sistim panel hareup unik, port VGA hareup, port USB, port jaringan kabel, port kakuatan, bisa deployed di will, sarta leuwih ramah-pamaké.
9. Sistim deteksi karya kartu grafik ekslusif bisa gancang maca jumlah kartu grafik na gancang ngaidentipikasi kartu grafik faulty.

Quiet-miner-chassis-spacing-70mm-05
Quiet-miner-chassis-spacing-70mm-06
Quiet-miner-chassis-spacing-70mm-04

Katerangan gambar utama: Mesin pertambangan ieu standar sareng catu daya 800W.Kusabab prototipe shooting anu béda, prototipe gambar utama dilengkepan ku catu daya 1600W.

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

langchenguoji@aliyun.com
longcaiwangzxt@aliyun.com
whatsapp: + 86-13018277227
whatsapp: + 86-13411961308

FAQ

1. Naha panambang ieu henteu noise?
panambang sepi teu noiseless.Dibandingkeun sareng mesin pertambangan tradisional, sorana langkung handap.Nilai noise ditangtukeun ku kartu grafik, catu daya jeung lingkungan pamakéan Anjeun ngonpigurasikeun.

2. Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal?
Produk Spot umumna tiasa dikirim dina 7 dinten.Produk ngaropéa kedah negotiate waktos pangiriman sareng staf.

3. Naha meuli ti anjeun tinimbang suppliers séjén?
Dina 2015, urang mimiti kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan produk patali mesin pertambangan blockchain.Kalawan pangalaman produksi euyeub tur pangalaman pasar, urang terus innovating na optimizing produk urang.Salaku tambahan, urang gaduh tim saatos penjualan profésional sareng tim perdagangan asing pikeun mastikeun yén unggal palanggan gaduh pangalaman balanja pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél

    JF172-70TF4U08V12-B85D

    System Konfigurasi-uration

    Motherboard 2 kartu in-line / PCIE / spasi 70mm

    Default

    CPU Intel-G1840

    Default

    Ram DDR3L1600 / 4G / 8G

    Pilihan

    SSD 64G / 120G Msata

    Pilihan

    Sasayogian tanaga 4U: 800W / 1600W

    Pilihan

    panjangna kartu rojongan 330 mm

    Default

    kabel kakuatan grafik 6Pin ka 8Pin Awéwé(6+2 Pin)

    Default

    Kipas angin 1 kipas (DN12cm) 3500RPM

    Default

    Noise operasi (kalayan kartu grafik RX588 sareng catu daya 800W) 66.4dBA

    Default

    Panganteur

    panganteur pungkur

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*4

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    panganteur hareup

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*2

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    slot kartu TF slot kartu TF * 1

    Default

    Kakuatan SW N/A

    Default

    panganteur AC N/A

    Default

    LED beban kartu grafik LED*12

    Default

    tegangan operasi

    AC 200V ~ 240V

    Default

    DC 12V

    Default

    Lingkungan gawé

    Suhu 0-40 ℃

    Bawa sorangan

    Kalembaban 55% RH-95% RH, Non-condensig

    Sistem

    OS Linux/MinerOS

    Ukuran

    Ukuran chassis 300MM (L) * 430MM (W) * 170MM (H)

    Default

    Ukuran Paket Disaluyukeun nurutkeun mode transportasi / bungkusan sampel / bungkusan Usuk

    Pilihan

    pangeling-eling: mesin pertambangan jempé teu noise-gratis.Dibandingkeun jeung mesin pertambangan konvensional, noise leuwih handap.Nilai noise ditangtukeun ku kartu grafik, catu daya jeung lingkungan pamakéan Anjeun ngonpigurasikeun.

    Tés ieu mangrupikeun modél 2 kartu sareng 2 kartu grafik pertambangan RX588 sareng adaptor kakuatan 800W.

    Quiet-miner-chassis-spacing-70mm-09

    Tingkat noise tina chassis panambang jempé urang patali jeung kartu grafik na catu daya, jadi nilai noise final dumasar kana konfigurasi sabenerna.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami