sasayogian tanaga

  • 1600W power supply for gpu miners

    catu daya 1600W pikeun panambang gpu

    Salaku inti catu daya tina mesin pertambangan, catu daya maénkeun peran anu penting sareng kedah ngajaga stabilitas dina lingkungan suhu anu luhur.Merek 9FU Ieu cocog pikeun catu daya tina mesin pertambangan gpu.Bahan padet sareng hasil kerja anu saé tiasa dianggo dina mesin pertambangan.Lingkungan ensures operasi kontinyu sarta stabil tina mesin, sarta strives nyadiakeun pamaké kalawan pangalaman kinerja saimbang jeung kinerja ongkos alus teuing.