Tim Kami

More than 10 years of experience in computer production and development Pay attention to quality and production

Nanchang Zhan

General Manager of Hongcheng Yujin Trading Co., Ltd.

Langkung ti 10 taun pangalaman dina produksi sareng pamekaran komputer,Nengetan kualitas jeung produksi

Zhou Bo

Diréktur produk

Tanggung jawab pikeun perencanaan sareng desain produk
Optimalkeun produk sareng ningkatkeun kualitas

zhoubo
yangzi

Yang Zi

Diréktur Téknis

Téknologi, pamekaran produk sareng inovasi, Nguatkeun wangunan tim téknis sareng manajemén

Zuxiong Wu

Saatos-penjualan Manajer

Ahli anu ngajawab jeung nungkulan masalah
Nangkep tren pasar sacara akurat

Zuxiong Wu
  Xuteng Zhuang

Xuteng Zhuang

Manajer Penjualan Perdagangan Internasional

Tanggung jawab pikeun pamekaran sareng pangropéa konsumén utama, Kasang tukang profésional dina ékonomi sareng perdagangan internasional, Wawuh sareng sadayana prosés pesenan sareng operasi.

Maohui Zou

Penjualan Senior

Langkung ti 6 taun pangalaman penjualan komprehensif, Pisan pangaweruh ngeunaan pasar palanggan, Intim sareng jasa saatos-jualan anu pas.

Maohui Zou
Liu Jun

Liu Jun

Penjualan Senior

Komunikasi kalayan sabar sareng taliti, Sikep jasa Ikhlas sateuacan sareng saatos penjualan, Alus dina komunikasi telepon

Jinhui Wang

Manajer Produksi

Kontrol kualitas heula, Ngartos bahan sareng kinerja unggal bagian produk, Atur produksi produk khusus

Jinhui  Wang
Xiaohong Hou

Xiaohong Hou

Kepala Dinas Logistik

Nyadiakeun rupa-rupa solusi logistik, ongkos-éféktif cara pikeun ngurangan biaya

Hailiu Xu

Teknisi Jeung Qc Person in Charging

tukang teknis profésional, pamakéan fléksibel tina sababaraha alat ukur

Hailiu Xu