Naha usaha samping anjeun henteu tiasa janten "koin pertambangan"?

Cryptocurrency beroperasi dina model pertambangan bukti-of-karya, nu hartina panambang sakuliah dunya ngajalankeun komputer-kinerja tinggi pikeun sakaligus nyieun bitcoins anyar jeung pariksa transaksi.Prosésna butuh alat anu mahal, sababaraha pangaweruh téknis sareng seueur listrik.Lamun meuli panambang a, Anjeun meuli cryptocurrency unggal poe, unggal menit, unggal detik, unggal jam, euweuh urusan naon kajadian dina hirup anjeun.Dina hal anggaran, prosésna mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngarobih biaya rata-rata dolar kana cryptocurrency.

Why can't your side business be mining coins

Ku sabab kitu, loba pausahaan atawa individu ngajalankeun kana halangan utama: panambang anu teuas pikeun manggihan, mahal, sarta pangiriman tiasa unpredictable.Produk dibuka kuLangchen (Chengdu) International Trade Co., Ltd.bakal dipikaharti leuwih kawas produk low-daya basis imah, tapi bakal ngantep jalma ngalaman pertambangan cryptocurrency pikeun kahiji kalina, sahingga merealisasikan demokratisasi pertambangan virtual.Ieu sepi keur dipake imah.Éta sababna kami namina séri ieu Home Edition Quiet Case.Saeutik pisan noise ditambah kartu grafik bakal masihan hustle samping Anjeun hiji jaminan tambahan.Tangtu beuki mesin anjeun gaduh, beuki duit anjeun nampi.Lamun perlu pertambangan badag skala, urang ogé boga chassis konvensional sarta chassis kamar komputer IDC profésional pikeun anjeun milih ti.
Kami gaduh toko sorangan di Alibaba.https://langchenguoji.en.alibaba.com/sarta tangtu urang ogé boga stasiun bebas sorangan.http://www.cntopminer.com.Ku alatan éta, salaku "pamimpin" dina manufaktur Cina, urang boga kapercayaan jeung kakuatan pikeun nyadiakeun layanan profésional sarta kualitas luhur ka konsumén global.

Kontak Media
Ngaran Perusahaan: Hongcheng yujin
Kontak Person: Nico
Email: langchenguoji@aliyun.com
Telepon: 86-13018277227
Nagara: Cina


waktos pos: Apr-29-2022