Munisipalitas munggaran pikeun tambang Bitcoin.

Fort Worth, Texas, geus dipasang tilu rigs pertambangan bitcoin di puseur data Aula Kota salaku pilot genep bulan.

Panambang dipikanyaho dianggo dina ngarengsekeun masalah matematik komputasi kompléks pikeun nyieun bitcoins anyar.Pertambangan Bitcoin nyaéta prosés dimana bitcoins anyar asup kana sirkulasi."Pertambangan" dilaksanakeun ngagunakeun hardware kompléks nu solves masalah matematik komputasi pisan kompléks.Komputer munggaran nu manggihan solusi pikeun masalah narima blok salajengna Bitcoin, sarta prosés dimimitian deui.

Dina 6 taun kaliwat, parusahaan urang geus terus ngembangkeun sarta ngahasilkeun runtuyan platform pertambangan.Anu kudu disebatkeun nyaéta di handap.

The-most-popular-65mm-pitch-8gpu-mining-rig-02

Daya komputasi sakabeh mesin ngahontal 520MH / S ± 5%.Anu langkung kedah disebatkeun nyaéta yén sadaya mesin nganggo kartu grafik RTX 3070M, sareng kakuatan sareng kualitas komputasina pantes dipuji.Hal pangpentingna dina pertambangan koin nyaéta laju Hash.Ngan kombinasi pangkuatna tina chassis jeung kartu grafik bisa mawa kauntungan, disebutkeun eta mangrupakeun runtah sumberdaya jeung tanaga gawé.Pikeun panambang cryptocurrency, éta bisa hartosna loba duit, kalawan unggal bitcoin keur patut saeutik leuwih $40,000 anyar.Hésé nolak janten bagian tina sési pertambangan anu ageung sareng nguntungkeun.Dina 6 taun katukang, urang sadayana parantos nunjukkeun sumanget wirausaha urang sareng tetep pas sareng jaman.Pikeun nyadiakeun layanan kualitas pangalusna ka konsumén di sakuliah dunya, saprak Texas geus robah kaputusan na pikeun ngawanohkeun mesin pertambangan bitcoin, move ieu kabeungkeut sangkan sakabeh industri leuwih bungah.
Sumanget pioneering nyaeta vibrant, "ceuk Diréktur Pangwangunan Ékonomi Fort Worth Robert Stunes."Ngaliwatan program ieu, kami bakal narik perusahaan dinamis pikeun ngabagi visi masa depan ieu."Pausahaan kami oge senang neruskeun sumanget ieu, meunang kasempetan pikeun leuwih" panambang "sarta ngalayanan konsumén global. Mangga buka situs urang bebas sarta internasional pikeun émbaran leuwih produk.
Situs bebas: http://www.cntopminer.com
situs internasional: https://langchenguoji.en.alibaba.com/
Kontak Media
Ngaran Perusahaan: Hongcheng yujin
Kontak Person: Nico
Email: langchenguoji@aliyun.com
Telepon: 86-13018277227
Nagara: Cina


waktos pos: May-10-2022