Pertambangan Héjo Pikeun Kabeungharan

Éta patut ningali kumaha panambang bitcoin kadua panggedéna - Kazakhstan.Minggu kamari, otoritas nagara urang diungkabkeun niat maranéhna pikeun pajeg panambang dumasar kana pangajen aset digital utama.Alibek Kuantyrov - Wakil Mentri Ékonomi Nasional - yakin prakarsa bakal ngaronjatkeun APBN: "Kami tempo ngaronjatna beungbeurat pajeg on panambang, sarta ayeuna urang ogé tempo linking laju pajeg pikeun panambang kana nilai cryptocurrencies.Upami cryptocurrencies tumbuh, ieu bakal saé pikeun anggaran.

Kusabab épék bencana perubahan iklim dirasakeun langkung kuat di sakumna dunya, penting pisan yén urang ngeureunkeun ngandelkeun bahan bakar fosil sareng milarian cara hirup anu langkung lestari.Bari cryptocurrency mangrupakeun téhnologi motong-ujung anu geus narik loba dipikaresep di sakuliah dunya, éta ogé geus dikritik ku grup lingkungan jeung lianna pikeun jumlah badag énergi diperlukeun pikeun tambang eta.Pondokna, saprak pertambangan cryptocurrency merlukeun komputer-kinerja tinggi.
Langchen (Chengdu) International Trade Co., Ltd.mangrupakeun produsén fokus dina blockchain panambang produk patali jeung hardware komputer produk patali.Kiwari, dina abad ka-21, urang nuturkeun lajuna jaman.Nalika ngamekarkeun ékonomi, urang salawasna merhatikeun unggal gerak masarakat internasional.Énergi héjo sareng pangwangunan lestari mangrupikeun prioritas utama.

70TF1U18V12-3
70TF1U18V12-1

Dina widang téhnologi mesin pertambangan, urang narékahan pikeun ngaronjatkeun laju Hash, mastikeun ngadalikeun kualitas produk jeung manjangkeun umur produk.Dina hal jasa, saatos langkung ti 5 taun R&D kontinyu sareng inovasi dina widang blockchain, kami gaduh mesin pertambangan bumi sareng mesin pertambangan anu cocog pikeun kebon pertambangan profésional, sareng kami ogé nyayogikeun solusi IDC.Kuring yakin yén urang ogé bisa ngahontal "pertambangan héjo" dina mangsa nu bakal datang.

Kontak Media

Ngaran Perusahaan: Hongcheng yujin

Kontak Person: Nico

Email: langchenguoji@aliyun.com

Telepon: 86-13018277227

Nagara: Cina


waktos pos: Apr-20-2022