mesin pertambangan

  • RX588 gpu miner with a computing power of 240MHs

    RX588 gpu panambang kalawan kakuatan komputasi 240MHs

    Rig pertambangan GPU ieu dilengkepan 8 kartu grafik RX588 8G, kalawan total daya komputasi ngadeukeutan 240MH / s, ngagunakeun chipset B85, 4GB RAM, konsumsi kakuatan 1150W, sarta adaptor kakuatan 1800W.Miner Case ngagunakeun desain motherboard pamisah modular, sarta gampang pikeun ngajaga.

    Upami anjeun hoyong mesen conto pikeun perusahaan anjeun, kami mangrupikeun produsén anu cocog, mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun patarosan anjeun sareng ngahubungi kami!