chassis mesin pertambangan kalawan 55mm spasi kalayan panganteur hareup

Katerangan pondok:

Mesin pertambangan ieu nganggo chipset B85, motherboard pamisah, gampang dijaga, jarak slot kartu nyaéta 55mm, nganggo papan shunt kakuatan pikeun mandiri kakuatan kartu grafik, dilengkepan ku 8 kipas anu kuat, ogé dilengkepan panel hareup, ngadeteksi kaayaan kerja. tina kartu grafik iraha wae.


Rincian produk

Parameter Konfigurasi

Tag produk

Bubuka produk

1. panambang 8 kartu ieu dilengkepan chipset B85, panganteur PCIE pituin, sarta kasaluyuan kuat.
2. Kartu kontrol geger panambang ETH ngadopsi desain backplane, anu stabil sareng henteu cacad;kartu kontrol + slot handap plat adopts desain pamisah, nu merenah pikeun operasi jeung perawatan, sarta merenah pikeun disassembly na assembly.
3. Kasus pertambangan Ethereum ieu dilengkepan dewan shunt kakuatan pikeun nyegah motherboard ti overloading, ngurangan résiko karuksakan motherboard, sarta nyieun karya kartu grafik leuwih stabil.
4. The hareup jeung pungkur dual-baris perenah kipas adopts 3500RPM fans-speed tinggi, ayeuna nyaeta sakumaha low sakumaha 0.48A, volume hawa anu badag, sarta hirup layanan anu panjang.
5. 55mm spasi kartu grafik, cocog pikeun paling kartu grafik dina pasaran.
6. Cangkang kasus Ethereum dijieunna tina 1mm kandel pelat baja tiis-digulung, nu kuat jeung awét, sarta beungeut téh sandblasted hideung.
7. Sistem panel hareup unik, dilengkepan lampu LED kerja kartu grafik, bisa ngadeteksi status gawé kartu grafik iraha wae, panganteur VGA hareup, panganteur USB, panganteur jaringan kabel, panganteur kakuatan, ngalakukeun naon rék, leuwih manusiawi.

Mining-machine-chassis-with-55mm-spacing-with-front-interface-05

panganteur hareup

Mining-machine-chassis-with-55mm-spacing-with-front-interface-06

panganteur hareup

Mining-machine-chassis-with-55mm-spacing-with-front-interface-06

kartu kontrol

FAQ

1. Mata uang naon anu tiasa ditambang panambang ieu?
Tiasa tambang ETH jeung sajabana

2. Sabaraha lami waktos kalungguhan produk normal?
Produk Spot umumna tiasa dikirim dina 7 dinten, sareng waktos pangiriman produk khusus kedah disawalakeun sareng staf.

3. Naha kudu meuli ti anjeun tinimbang meuli ti suppliers séjén?
Dina 2015, urang mimiti kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan produk patali mesin pertambangan blockchain, kalawan pangalaman produksi euyeub tur pangalaman pasar.Salaku tambahan, urang gaduh tim saatos penjualan profésional sareng tim perdagangan asing pikeun mastikeun yén unggal palanggan gaduh pangalaman balanja pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél

    JF178-55QZ4U16V12-B85C

    System Konfigurasi-uration

    Motherboard 8 kartu in-line / PCIE / spasi 55mm

    Default

    CPU Intel-G1840

    Default

    Ram DDR3L1600 / 4G / 8G

    Pilihan

    SSD 64G / 120G Msata

    Pilihan

    Sasayogian tanaga 4U: 1600W

    Pilihan

    panjangna kartu rojongan Kurang ti 295mm

    Default

    kabel kakuatan grafik 6Pin ka 8Pin Awéwé(6+2 Pin)

    Default

    Kipas angin 8 Kipas (DN12cm) 3500RPM

    Default

    Panganteur

    panganteur pungkur

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*4

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    panganteur hareup

    VGA VGA*1

    Default

    USB USB*2

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    slot kartu TF N/A

    Default

    Kakuatan SW SW*1

    Default

    panganteur AC AC*1

    Default

    LED beban kartu grafik LED*8

    Default

    tegangan operasi

    AC 200V ~ 260V

    Default

    DC 12V

    Default

    Lingkungan gawé

    Suhu 0-40 ℃

    Bawa sorangan

    Kalembaban 55% RH-95% RH, Non-condensig

    Sistem

    OS Linux/MinerOS

    Ukuran

    Ukuran chassis 660mm (L) * 400mm (W) * 170mm (H)

    Default

    Ukuran Paket Disaluyukeun nurutkeun mode transportasi / bungkusan sampel / bungkusan Usuk

    Pilihan

    Mesin pertambangan mangrupakeun produk ngaropéa nurutkeun sarat customer, nu boga gelar tangtu particularity, sarta harga bakal disaluyukeun jeung turun naek pasar, mangga pastikeun kalawan kami saméméh mayar.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami