asesoris pertambangan

  • 65mm pitch GPU miner dedicated B85 chip integrated motherboard

    65mm pitch GPU panambang dedicated B85 chip motherboard terpadu

    Borongan B85 chip motherboard 65mm pitch
    motherboard pertambangan
    Dilengkepan Intel G1840 CPU, 4GRAM
    Sadaya-dina-hiji motherboard pertambangan
    B85 motherboard terpadu
    Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami resep ngalayanan anjeun.

  • 1600W power supply for gpu miners

    catu daya 1600W pikeun panambang gpu

    Salaku inti catu daya tina mesin pertambangan, catu daya maénkeun peran anu penting sareng kedah ngajaga stabilitas dina lingkungan suhu anu luhur.Merek 9FU Ieu cocog pikeun catu daya tina mesin pertambangan gpu.Bahan padet sareng hasil kerja anu saé tiasa dianggo dina mesin pertambangan.Lingkungan ensures operasi kontinyu sarta stabil tina mesin, sarta strives nyadiakeun pamaké kalawan pangalaman kinerja saimbang jeung kinerja ongkos alus teuing.