Mini PC

  • Mini PC Intel Core Work Entertainment Portable Computer

    Mini PC Intel Core Gawé Hiburan Komputer portabel

    Ieu mangrupikeun produk anu kuat pisan kalayan penampilan anu bergaya, kualitas kerja anu luhur, sareng kinerja anu kuat.Mini PC ieu gaduh kamampuan ékspansi anu kuat, cocog sareng prosesor generasi ka-4, 5, 6 sareng 7 Intel, gaduh kinerja anu kuat dina produktivitas, pamrosésan gambar sareng nyiptakeun kontén, sareng ngadukung tampilan sinkron sareng asinkron.Panyimpenan kapasitas ageung tiasa dilegakeun pikeun ngahontal pangalaman pangguna anu responsif sareng nyayogikeun rohangan panyimpen anu cekap pikeun dianggo sapopoé.Éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun kantor, hiburan bumi, pendidikan sareng urusan anu sanés.