chassis pertambangan noise low ngarojong 3 kartu

Katerangan pondok:

Ieu plug-in langsung platform mesin pertambangan low-noise nu ngarojong 3 kartu grafik.Éta ngagunakeun papan kontrol chipset B85, motherboard pamisah, sareng gampang dijaga.Spasi slot kartu nyaéta 70mm, tur éta cocog sareng paling kartu grafik dina pasaran.Dewan shunt kakuatan dipaké pikeun catu daya mandiri.Kartu grafik ieu Powered pikeun nyegah motherboard ti overloading.Éta dilengkepan dua kipas réduksi bising anu disesuaikan.Status gawé tina kartu grafik bisa dipariksa iraha wae dina panel panganteur hareup sarta mibanda fungsi panginget lepat.


Rincian produk

Konfigurasi parameter

Tes bising

Tag produk

Bubuka produk

1. Cangkang panambang awakna warna-warni pinuh ku kapribadian, saperti hideung/jeruk/héjo.Eta dijieunna tina 1mm kandel pelat baja tiis-digulung, sarta beungeutna dirawat ku prosés sandblasting, nu kuat jeung awét.
2. Kasus pertambangan eth jempé ieu dilengkepan chipset B85 sarta panganteur slot PCIE asli industri-lega.Ku alatan éta, éta boga kasaluyuan kuat.
3. Desain dewan shunt kakuatan unik industri urang, kartu grafik ieu Powered misah, pikeun nyegah motherboard ti overloading, ngurangan résiko karuksakan motherboard, sarta nyieun karya kartu grafik leuwih stabil.
4. Dilengkepan 3500RPM kipas-speed tinggi na badag-aréa honeycomb liang dissipation panas, nu bisa ngurangan noise bari nyokot kana akun dissipation panas tina mesin pertambangan.
5. 70mm slot spasi, kartu rojongan panjangna 330mm, cocog sareng paling kartu grafik dina pasaran.
6. Aya hiji kartu grafik digawé lampu LED dina panel hareup, nu bisa ngadeteksi status gawé tina kartu grafik iraha wae.Dina waktos anu sami, éta ogé gaduh antarmuka HDMI hareup, antarmuka USB, antarmuka jaringan kabel, sareng slot kartu TF, anu cocog pikeun ékspansi sareng langkung ramah-pamaké.

Low-noise-mining-chassis-supporting-3-cards-04
Low-noise-mining-chassis-supporting-3-cards-05
Low-noise-mining-chassis-supporting-3-cards-06

Katerangan gambar utama: Modél mesin pertambangan ieu standar sareng catu daya 800W.Alatan prototipe shooting béda, prototipe jeruk dina gambar utama dilengkepan catu daya 1600W;prototipe hideung dilengkepan catu daya 800W.

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

langchenguoji@aliyun.com
longcaiwangzxt@aliyun.com
whatsapp: + 86-13018277227
whatsapp: + 86-13411961308

Factory-Tour-07

FAQ

1.When urang bisa meunang balesan?
Sakur patarosan bakal dijawab dina 12 jam.

2. Dupi abdi tiasa nempatkeun LOGO kuring dina cangkang panambang?
Leres, urang tiasa nyayogikeun jasa ODM / OEM, punten kirimkeun pesen sareng ngahubungi staf kami.

3. Ti mana anjeun ngilikan?
Pabrik kami aya di Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina, sareng kami bakal dikirim ti palabuhan Shenzhen atanapi Guangzhou.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél

    JF173-70TF4U08V09-B85D

    System Konfigurasi-uration

    Motherboard 3 kartu in-line / PCIE / spasi 70mm

    Default

    Warna panel hareup Hideung / oranyeu / héjo

    Pilihan

    CPU Intel-G1840

    Default

    Ram DDR3L1600 / 4G / 8G

    Pilihan

    SSD 64G / 120G Msata

    Pilihan

    Sasayogian tanaga 4U: 800W / 1600W

    Pilihan

    panjangna kartu rojongan 330 mm

    Default

    kabel kakuatan grafik 6Pin ka 8Pin Awéwé(6+2 Pin)

    Default

    Kipas angin 2 Kipas (DN09cm) 3500RPM

    Default

    Noise operasi (kalayan kartu grafik RX588 sareng catu daya 800W)

    68.4dBA

    Default

    Panganteur

    panganteur pungkur

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*4

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    panganteur hareup

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*2

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    slot kartu TF slot kartu TF * 1

    Default

    Kakuatan SW N/A

    Default

    panganteur AC N/A

    Default

    LED beban kartu grafik LED*12

    Default

    tegangan operasi

    AC 200V ~ 240V

    Default

    DC 12V

    Default

    Lingkungan gawé

    Suhu 0-40 ℃

    Bawa sorangan

    Kalembaban 55% RH-95% RH, Non-condensig

    Sistem

    OS Linux/MinerOS

    Ukuran

    Ukuran chassis 370MM (L) * 430MM (W) * 170MM (H)

    Default

    Ukuran Paket Disaluyukeun nurutkeun mode transportasi / bungkusan sampel / bungkusan Usuk

    Pilihan

    pangeling-eling: mesin pertambangan jempé teu noise-gratis.Dibandingkeun jeung mesin pertambangan konvensional, noise leuwih handap.Nilai noise ditangtukeun ku kartu grafik, catu daya jeung lingkungan pamakéan Anjeun ngonpigurasikeun.

    Tés ieu mangrupikeun modél kartu 3 kalayan kartu grafik pertambangan 3 RX588 sareng adaptor kakuatan 800W.

    Low-noise-mining-chassis-supporting-3-cards-07

    Tingkat noise tina chassis panambang jempé urang patali jeung kartu grafik na catu daya, jadi nilai noise final dumasar kana konfigurasi sabenerna.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami