Panambang kamar mesin IDC kualitas luhur kalayan pitch 50mm

Katerangan pondok:

Ieu mangrupa mesin pertambangan IDC, ngarojong 8 kartu grafik, desain chassis 4U baku, sarta bisa ngajalankeun di kamar komputer IDC profésional.Aya chipset B85, motherboard pamisah jeung 8 kartu desain in-line, catu daya bisa ditempatkeun dina catu daya server baku, 6-speed tinggi fans convection kalawan kinerja dissipation panas alus teuing, sarta workmanship sakabéh alus, éta patut. pilihan Anjeun.Upami Anjeun gaduh sarat, mangga ngahubungan kami.


Rincian produk

Konfigurasi parameter

Tag produk

Bubuka produk

1. Ieu adopts a chassis 4U, nu meets standar kabinét kamar mesin IDC, sarta bisa ngajalankeun di kamar mesin IDC.Dina waktu nu sarua, chassis dijieunna tina 1mm kandel baja tiis-digulung, sarta beungeutna dirawat kalayan téhnologi sandblasting, nu teu gampang karat.
2. Panel hareup adopts desain perforated sayang madu aréa badag, nu alus keur dissipation panas.Kapas tahan debu anu tiasa dicabut tiasa ngasingkeun lebu sareng mastikeun kabersihan internal panambang.
3. Sistim panel hareup boga port jaringan kabel, port HDMI, port USB, reset switch, sarta dilengkepan kartu grafik Sistim deteksi status, nu bisa gancang nangtukeun jumlah kartu grafik na kartu grafik faulty.
4. The-kakuatan tinggi baku 1800W catu daya nyadiakeun jaminan pikeun operasi lemes tina mesin pertambangan.Dina waktos anu sami, catu daya tiasa ditempatkeun ku catu daya server standar pikeun ékspansi gampang.
5. Konfigurasi baku nyaéta 6-speed tinggi cooling fans kalawan speed 4700RPM sarta bentang hirup nepi ka 50.000 jam.Kipas gaduh desain konveksi saluran dua sareng kinerja dissipation panas anu kuat.
6. Dilengkepan motherboard chip B85, desain pamisah, 8-kartu dina-garis platform panambang, operasi stabil sarta pangropéa merenah.
7. Kartu grafik ieu Powered misah pikeun ngurangan résiko karuksakan motherboard alatan overload, jeung kartu grafik jalan leuwih stabil.

High-quality-IDC-machine-room-miners-with-a-pitch-of-50mm-04

panganteur hareup

High-quality-IDC-machine-room-miners-with-a-pitch-of-50mm-05

Papan shunt kakuatan

High-quality-IDC-machine-room-miners-with-a-pitch-of-50mm-06

slot backplane

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

langchenguoji@aliyun.com
longcaiwangzxt@aliyun.com
whatsapp: + 86-13018277227
whatsapp: + 86-13411961308

Factory-Tour-06

FAQ

1. Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?
Kami mangrupikeun produsén mesin pertambangan kalayan ampir 6 taun produksi profésional sareng pangalaman penjualan.

2. Sabaraha ongkos angkot?
Biaya pengiriman barang gumantung kana faktor sapertos ukuran pakét, beurat, sareng tujuan.Biaya pengiriman barang bakal ditingali dina kutipan anu kami kirimkeun ka anjeun.

3. Naha meuli ti anjeun tinimbang suppliers séjén?
Kami geus kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan produk patali mesin pertambangan blockchain saprak 2015. Simkuring gaduh produksi euyeub tur pangalaman pasar na anu pantes kapercayaan Anjeun.Urang ogé geus ngadegkeun hiji tim sanggeus-jualan profésional sarta tim dagang asing pikeun mastikeun yén kabutuhan unggal customer urang anu patepung saloba mungkin.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél

    JF4U8-50TF1U18V12-B85C

    System Konfigurasi-uration

    Motherboard 8 kartu in-line / PCIE / spasi 50mm

    Default

    CPU Intel-G1840

    Default

    Ram DDR3L1600 / 4G / 8G

    Pilihan

    SSD 64G / 120G Msata

    Pilihan

    Sasayogian tanaga 1U: 1800W

    Pilihan

    kabel kakuatan grafik 6Pin ka 8Pin Awéwé(6+2 Pin)

    Default

    panjangna kartu rojongan 330 mm

    Default

    Kipas angin 6 Kipas (DN12cm) 4700RPM

    Default

    Panganteur

    panganteur pungkur

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*4

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    panganteur hareup

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*2

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    slot kartu TF slot kartu TF * 1

    Default

    Kakuatan SW N/A

    Default

    panganteur AC N/A

    Default

    LED beban kartu grafik LED*12

    Default

    tegangan operasi

    AC 200V ~ 240V

    Default

    DC 12V

    Default

    Lingkungan gawé

    Suhu 0-40 ℃

    Bawa sorangan

    Kalembaban 55% RH-95% RH, Non-condensig

    Sistem

    OS Linux/MinerOS

    Ukuran

    Ukuran chassis 650MM (L) * 445MM (W) * 178MM (H)

    Default

    Ukuran Paket Disaluyukeun nurutkeun mode transportasi / bungkusan sampel / bungkusan Usuk

    Pilihan

    Mesin pertambangan mangrupakeun produk ngaropéa nurutkeun sarat customer, nu boga gelar tangtu particularity, sarta harga bakal disaluyukeun jeung turun naek pasar, mangga pastikeun kalawan kami saméméh mayar.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami