rig pertambangan gpu kalayan jarak kartu 65mm

Katerangan pondok:

Panambang gpu ieu nganggo motherboard B85.Spasi slot kartu backplane nyaéta 65mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.Dual channel 8 kipas cooling.Dilengkepan panel hareup pikeun mariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.


Rincian produk

Parameter Konfigurasi

Tag produk

Bubuka produk

1. Ethereum pertambangan geger ngagunakeun B85 chipset, PCIE asli, rubakpita badag tur kasaluyuan kuat.
2. Kartu kontrol ethereum Pertambangan ngadopsi desain backplane, anu stabil sareng henteu cacad;kartu kontrol + slot handap plat, desain modular, operasi merenah tur pamaliharaan, sarta disassembly merenah tur assembly.
3. Bitcoin panambang ngabogaan diwangun-di catu daya, gampang pikeun ngatur, beresih jeung beberes jero, sababaraha garis, sarta saluran hawa unobstructed.
4. GPU panambang kartu grafik ieu Powered misah pikeun ngurangan overload of motherboard nu, ngurangan résiko karuksakan motherboard, sarta nyieun karya kartu grafik leuwih stabil sarta boga lifespan panjang.
5. GPU panambang bisi hareup jeung pungkur dual-baris tata perenah kipas, dual-kanal dissipation panas, kipas-speed tinggi, hirup layanan 50.000 jam, ayeuna jadi low sakumaha 0.48A, volume hawa badag, sarta hirup layanan panjang.
6. chassis geger pertambangan boga 65mm ultra-lega spasi kartu grafik, nu cocog pikeun paling kartu grafik dina pasaran.
7. chassis dijieunna tina pelat baja tiis-digulung, ketebalan nyaeta 1mm, sarta beungeut téh sandblasted hideung.
8. Sistem panel hareup unik, panganteur VGA hareup, panganteur USB, panganteur jaringan kabel, panganteur kakuatan, bisa deployed di will, leuwih manusiawi.
9. Sistim deteksi karya kartu grafik unik, nu bisa gancang maca jumlah kartu grafik na gancang ngaidentipikasi kartu grafik faulty.

gpu-mining-rig-with card-spacing-of-65mm-06

Papan shunt kakuatan

gpu-mining-rig-with card-spacing-of-65mm-04

panganteur hareup

gpu-mining-rig-with card-spacing-of-65mm-05

backplane kartu kontrol

FAQ

1.How anjeun ngajamin kualitas?
Simkuring gaduh pabrik urang sorangan jeung garis produksi profésional.Dina prosés produksi unggal mesin.urang mastikeun abide ku tungtunan prosés produksi relevan.Sanggeus produksi réngsé.unggal mesin bakal diuji sacara ketat sateuacan kiriman pikeun mastikeun yén unggal mesin anu anjeun pesen tiasa dianggo sacara normal.Upami anjeun peryogi.urang bisa ngirim video test ka anjeun.

2. Naon anu abdi tiasa mésér ti anjeun?
mesin pertambangan GPU.suplai kakuatan mesin pertambangan.kartu grafik pertambangan.mesin Pertambangan fan.kakuatan ari na kawat patali mesin pertambangan.

3.Naha kudu meuli ti anjeun tinimbang meuli ti suppliers séjén?
Kami geus kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran.produksi jeung jualan produk patali mesin pertambangan blockchain saprak 2015. Simkuring gaduh pangalaman produksi euyeub tur pangalaman pasar.Pikeun mesin pertambangan GPU.urang boga kapasitas suplai kuat.Salaku tambahan.kami gaduh tim saatos-jualan profésional sareng tim perdagangan asing pikeun mastikeun yén unggal palanggan gaduh pangalaman balanja pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél

    JF178-65QZ1U18V12-B85C

    System Konfigurasi-uration

    Motherboard 8 kartu in-line / PCIE / spasi 65mm

    Default

    CPU Intel-G1840

    Default

    Ram DDR3L1600 / 4G / 8G

    Pilihan

    SSD 64G / 120G

    Pilihan

    Sasayogian tanaga 1U: 1800W

    Pilihan

    panjangna kartu rojongan Kurang ti 295mm

    Default

    kabel kakuatan grafik 6Pin ka 8Pin Awéwé(6+2 Pin)

    Default

    Kipas angin 8 Kipas (DN12cm) 3500RPM

    Default

    Panganteur

    panganteur pungkur

    HDMI HDMI*1

    Default

    USB USB*4

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    panganteur hareup

    VGA VGA*1

    Default

    USB USB*2

    Default

    LAN LAN*1

    Default

    slot kartu TF N/A

    Default

    Kakuatan SW SW*1

    Default

    panganteur AC AC*1

    Default

    LED beban kartu grafik LED*8

    Default

    tegangan operasi

    AC 200V ~ 260V

    Default

    DC 12V

    Default

    Lingkungan gawé

    Suhu 0-40 ℃

    Bawa sorangan

    Kalembaban 55% RH-95% RH, Non-condensig

    Sistem

    OS Linux/MinerOS

    Ukuran

    Ukuran chassis 700mm (L) * 400mm (W) * 170mm (H)

    Default

    Ukuran Paket Disaluyukeun nurutkeun mode transportasi / bungkusan sampel / bungkusan Usuk

    Pilihan

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami