Tur Pabrik

Nepi ka ayeuna, urang boga basa produksi leuwih ti 1.800 méter pasagi di Dongguan, Cina.Ayeuna, aya leuwih ti 60 urang di pabrik jeung hiji kaluaran taunan 100.000 unit.Saatos langkung ti 5 taun R&D kontinyu sareng inovasi dina widang blockchain, urang gaduh panambang vérsi bumi sareng panambang anu cocog pikeun tambang profésional, sareng kami ogé nyayogikeun solusi IDC.

Taun 2019, urang asup ka pasar luar negeri sareng ngadegkeun tim R&D sareng tim jasa penjualan pikeun konsumén asing.Urang bakal terus nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur tambang stabil jeung kakuatan teknis kuat, kinerja produk alus teuing, harga nu lumrah, jeung layanan sampurna.Ngarebut kasempetan pikeun ngamajukeun kerjasama anu langgeng sareng para nasabah luar negeri pikeun pangwangunan umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.

Factory-Tour-11
Factory-Tour-01
Factory-Tour-02
Factory-Tour-03
Factory-Tour-04
Factory-Tour-05
Factory-Tour-06
Factory-Tour-07
Factory-Tour-08

Ieu mangrupikeun kutipan tina laporan penilaian Alibaba Group sareng SGS ngeunaan kamampuan pabrik urang.

Factory-Tour-09
Factory-Tour-10