mesin pertambangan kotak konvensional

  • The most popular 65mm pitch 8gpu  mining rig

    Rig pertambangan 65mm pitch 8gpu anu pang populerna

    Ieu ayeuna salah sahiji mesin pertambangan profésional paling ongkos-éféktif.Ngadopsi papan utama hiji-sapotong, sareng jarak slot kartu nyaéta 65mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.4 fans kuat pikeun dissipate panas, pikeun mastikeun operasi normal tina mesin bari ngurangan konsumsi kakuatan.

  • gpu mining rig with card spacing of 65mm

    rig pertambangan gpu kalayan jarak kartu 65mm

    Panambang gpu ieu nganggo motherboard B85.Spasi slot kartu backplane nyaéta 65mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.Dual channel 8 kipas cooling.Dilengkepan panel hareup pikeun mariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.

  • Wholesale economical 55mm pitch gpu mining chassis

    Borongan ekonomis 55mm pitch gpu chassis pertambangan

    Ieu ayeuna mesin pertambangan profésional paling ongkos-éféktif.Ieu adopts hiji-sapotong dewan utama, sarta spasi slot kartu nyaeta 55mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.Tilu 4700RPM kipas-speed tinggi kuat sarta liang cooling sayang madu aréa badag boga kapasitas dissipation panas alus teuing, nu bisa mastikeun operasi normal tina mesin bari ngurangan konsumsi kakuatan, Upami anjeun hoyong uninga langkung, mangga ngahubungan kami.

  • The most cost-effective 55mm pitch 8 card eth miner

    Paling ongkos-éféktif 55mm pitch 8 kartu eth panambang

    mesin pertambangan JF178-B85-55 adopts design modular jeung assembly, adopts motherboard misah, B85 chipset, 55mm backboard spasi slot kartu, kartu grafik bebas channel kakuatan, adopts 8 fans 3500RPM pikeun dissipation panas, hiji di na hiji kaluar channel ganda pikeun panas efisien dissipation.Nyaéta salah sahiji rig pertambangan gpu preferential.

  • Mining machine using 8 65mm pitch graphics cards

    mesin pertambangan ngagunakeun 8 kartu grafik pitch 65mm

    Mesin pertambangan JF178-B85-65 ngagunakeun desain modular sareng rakitan, nganggo motherboard pamisah, chipset B85, jarak slot kartu backplane 65mm, sareng kartu grafik gaduh saluran catu daya mandiri, sareng dissipation panas nganggo 8 tinggi. -fans speed.Hiji-di na hiji-kaluar dual-kanal efisiensi tinggi dissipation panas.Hargana terjangkau sareng kualitasna tiasa dipercaya.

  • Mining machine chassis with 55mm spacing with front interface

    chassis mesin pertambangan kalawan 55mm spasi kalayan panganteur hareup

    Mesin pertambangan ieu nganggo chipset B85, motherboard pamisah, gampang dijaga, jarak slot kartu nyaéta 55mm, nganggo papan shunt kakuatan pikeun mandiri kakuatan kartu grafik, dilengkepan ku 8 kipas anu kuat, ogé dilengkepan panel hareup, ngadeteksi kaayaan kerja. tina kartu grafik iraha wae.