Kamar komputer mesin pertambangan chassis

  • High-quality IDC machine room miners with a pitch of 50mm

    Panambang kamar mesin IDC kualitas luhur kalayan pitch 50mm

    Ieu mangrupa mesin pertambangan IDC, ngarojong 8 kartu grafik, desain chassis 4U baku, sarta bisa ngajalankeun di kamar komputer IDC profésional.Aya chipset B85, motherboard pamisah jeung 8 kartu desain in-line, catu daya bisa ditempatkeun dina catu daya server baku, 6-speed tinggi fans convection kalawan kinerja dissipation panas alus teuing, sarta workmanship sakabéh alus, éta patut. pilihan Anjeun.Upami Anjeun gaduh sarat, mangga ngahubungan kami.

  • IDC mining machine 4U6 card standard chassis

    mesin pertambangan IDC 4U6 kartu chassis baku

    Chassis mesin pertambangan IDC ngadopsi desain chassis 4U standar, ngadukung 6 kartu grafik, sareng tiasa dijalankeun di kamar komputer IDC profésional.Dilengkepan chipset B85, motherboard pamisah sareng desain garis 6 kartu, sareng catu daya 1800W standar, anu ngajamin operasi lancar tina mesin pertambangan.6-speed tinggi fans telenges kalawan desain convection gaduh kinerja dissipation panas alus teuing.The workmanship sakabéh tina chassis mesin pertambangan téh alus teuing, jeung awak mesin dijieunna tina-kakuatan tinggi bahan baja tiis-digulung, sarta beungeut cai sandblasted.Kualitasna alus teuing, sareng éta patut pilihan anjeun.Upami anjeun gaduh sarat, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.