Tinjauan perusahaan

Profil Perusahaan

Cina Hongcheng Yujin (Chengdu) International Trade Co., Ltd. nyaeta produsén fokus dina blockchain panambang produk patali jeung hardware komputer produk patali.Penjualan sareng tim operasi kami aya di ibukota komputasi global anu endah-Greenland Cross-border Industrial Park, Distrik Qingyang, Chengdu, Propinsi Sichuan, Cina.Wewengkon kantor parusahaan nyaeta ngeunaan 1.200 méter pasagi;tim R&D urang jeung tim manufaktur anu lokasina di wewengkon konsentrasi industri Cina urang-Dongguan, kalawan ranté industri pisan lengkep jeung dewasa.Urang tiasa gancang ngabales kabutuhan konsumén sareng ngaropea rupa-rupa mesin pertambangan kakuatan komputasi sareng hardware komputer sanés pikeun konsumén global.Sareng produk éta tiasa gancang diproduksi sacara masal sareng dikirimkeun ka konsumén urang.

Saatos langkung ti 6 taun R&D kontinyu sareng inovasi dina widang ETH, dina widang blockchain, urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa solusi anu dewasa.Dina hal hardware komputer, urang boga mini PC cocog pikeun rupa-rupa skenario aplikasi.Hongcheng Yujin parantos janten produsén platform mesin pertambangan terkemuka di Cina ayeuna.

Dina waktos anu sami, kami gaduh toko anu disertipikasi di Alibaba, anu tiasa nyayogikeun anjeun jasa pamayaran anu saé.Pencét pikeun angkat ka Alibaba.

Company -overview-01

Perusahaan Hongcheng Yujin diwangun ku sakelompok jalma ngora anu séhat.Simkuring gaduh bengkel produksi profésional sarta garis produksi modern.Pausahaan ieu lokasina di taman dagang cross-wates geulis.Urang boga lega, caang, lingkungan kerja beresih jeung nyaman, bergizi jeung nikmat dahareun suplai-réstoran, jeung tempat hiburan warni, ku kituna pikeun meunangkeun sésana alus tur rélaxasi sanggeus karya stres pikeun pasangan urang.Kami nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan kami kalayan sikep anu paling profésional sareng sumanget.Dina waktos anu sami, sadaya réréncangan lami sareng énggal ogé wilujeng sumping nganjang ka perusahaan sareng pabrik urang.

Lingkungan Perusahaan

Company -overview-02
Company -overview-03
Company -overview-04
Company -overview-05

Wewengkon Rékréasi

Company -overview-06
Company -overview-07
Company -overview-08
Company -overview-09

Sistem Pikiran

Visi

Janten pamilon sareng kontributor pikeun pangwangunan masarakat "meta-universe".

Misi

Janten panyadia solusi anu langkung saé pikeun téknologi kakuatan komputasi blockchain.

Nilai-nilai

Integritas, profesionalisme, gawé babarengan, sareng efisiensi.