Panambang Blockchain

  • 65mm pitch GPU miner dedicated B85 chip integrated motherboard

    65mm pitch GPU panambang dedicated B85 chip motherboard terpadu

    Borongan B85 chip motherboard 65mm pitch
    motherboard pertambangan
    Dilengkepan Intel G1840 CPU, 4GRAM
    Sadaya-dina-hiji motherboard pertambangan
    B85 motherboard terpadu
    Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan anjeun, kami resep ngalayanan anjeun.

  • Low noise mining chassis supporting 3 cards

    chassis pertambangan noise low ngarojong 3 kartu

    Ieu plug-in langsung platform mesin pertambangan low-noise nu ngarojong 3 kartu grafik.Éta ngagunakeun papan kontrol chipset B85, motherboard pamisah, sareng gampang dijaga.Spasi slot kartu nyaéta 70mm, tur éta cocog sareng paling kartu grafik dina pasaran.Dewan shunt kakuatan dipaké pikeun catu daya mandiri.Kartu grafik ieu Powered pikeun nyegah motherboard ti overloading.Éta dilengkepan dua kipas réduksi bising anu disesuaikan.Status gawé tina kartu grafik bisa dipariksa iraha wae dina panel panganteur hareup sarta mibanda fungsi panginget lepat.

  • Ethereum mining 6 cards 800W low noise mining machine

    pertambangan Ethereum 6 kartu 800W mesin pertambangan noise low

    Brand anyar 6-kartu mesin pertambangan low-noise, warni tiis-digulung awak téhnologi baja, B85 chipset motherboard terpadu, slot kartu spasi 70mm, 800 catu daya, dilengkepan dewan distribusi kakuatan keur kakuatan kartu grafik misah, 4 réduksi noise 3500RPM fans, dilengkepan interfaces hareup, panel jeung sababaraha interfaces nu merenah pikeun ékspansi, jeung status gawé kartu grafik bisa dipariksa iraha wae.Anjeun tiasa ngirim kami patarosan sareng pesenan, sareng kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

  • Low noise mining machine supporting 4 cards

    mesin pertambangan noise low ngarojong 4 kartu

    Mesin pertambangan low-noise 4-kartu anu nembe diluncurkeun tiasa dianggo di kebon pertambangan bumi sareng profésional.B85 chipset dipaké pikeun ngahijikeun motherboard nu, nu gampang pikeun mulasara, sarta slot kartu spasi 70mm.Dilengkepan papan splitter kakuatan pikeun kakuatan kartu grafik misah, dilengkepan kipas réduksi noise ngaropéa, sarta dilengkepan panel panganteur hareup, anjeun tiasa pariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.Punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

  • The most popular 65mm pitch 8gpu  mining rig

    Rig pertambangan 65mm pitch 8gpu anu pang populerna

    Ieu ayeuna salah sahiji mesin pertambangan profésional paling ongkos-éféktif.Ngadopsi papan utama hiji-sapotong, sareng jarak slot kartu nyaéta 65mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.4 fans kuat pikeun dissipate panas, pikeun mastikeun operasi normal tina mesin bari ngurangan konsumsi kakuatan.

  • RX588 gpu miner with a computing power of 240MHs

    RX588 gpu panambang kalawan kakuatan komputasi 240MHs

    Rig pertambangan GPU ieu dilengkepan 8 kartu grafik RX588 8G, kalawan total daya komputasi ngadeukeutan 240MH / s, ngagunakeun chipset B85, 4GB RAM, konsumsi kakuatan 1150W, sarta adaptor kakuatan 1800W.Miner Case ngagunakeun desain motherboard pamisah modular, sarta gampang pikeun ngajaga.

    Upami anjeun hoyong mesen conto pikeun perusahaan anjeun, kami mangrupikeun produsén anu cocog, mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun patarosan anjeun sareng ngahubungi kami!

     

  • gpu mining rig with card spacing of 65mm

    rig pertambangan gpu kalayan jarak kartu 65mm

    Panambang gpu ieu nganggo motherboard B85.Spasi slot kartu backplane nyaéta 65mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.Dual channel 8 kipas cooling.Dilengkepan panel hareup pikeun mariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.

  • 1600W power supply for gpu miners

    catu daya 1600W pikeun panambang gpu

    Salaku inti catu daya tina mesin pertambangan, catu daya maénkeun peran anu penting sareng kedah ngajaga stabilitas dina lingkungan suhu anu luhur.Merek 9FU Ieu cocog pikeun catu daya tina mesin pertambangan gpu.Bahan padet sareng hasil kerja anu saé tiasa dianggo dina mesin pertambangan.Lingkungan ensures operasi kontinyu sarta stabil tina mesin, sarta strives nyadiakeun pamaké kalawan pangalaman kinerja saimbang jeung kinerja ongkos alus teuing.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2