panambang barebone

  • Low noise mining chassis supporting 3 cards

    chassis pertambangan noise low ngarojong 3 kartu

    Ieu plug-in langsung platform mesin pertambangan low-noise nu ngarojong 3 kartu grafik.Éta ngagunakeun papan kontrol chipset B85, motherboard pamisah, sareng gampang dijaga.Spasi slot kartu nyaéta 70mm, tur éta cocog sareng paling kartu grafik dina pasaran.Dewan shunt kakuatan dipaké pikeun catu daya mandiri.Kartu grafik ieu Powered pikeun nyegah motherboard ti overloading.Éta dilengkepan dua kipas réduksi bising anu disesuaikan.Status gawé tina kartu grafik bisa dipariksa iraha wae dina panel panganteur hareup sarta mibanda fungsi panginget lepat.

  • Ethereum mining 6 cards 800W low noise mining machine

    pertambangan Ethereum 6 kartu 800W mesin pertambangan noise low

    Brand anyar 6-kartu mesin pertambangan low-noise, warni tiis-digulung awak téhnologi baja, B85 chipset motherboard terpadu, slot kartu spasi 70mm, 800 catu daya, dilengkepan dewan distribusi kakuatan keur kakuatan kartu grafik misah, 4 réduksi noise 3500RPM fans, dilengkepan interfaces hareup, panel jeung sababaraha interfaces nu merenah pikeun ékspansi, jeung status gawé kartu grafik bisa dipariksa iraha wae.Anjeun tiasa ngirim kami patarosan sareng pesenan, sareng kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

  • Low noise mining machine supporting 4 cards

    mesin pertambangan noise low ngarojong 4 kartu

    Mesin pertambangan low-noise 4-kartu anu nembe diluncurkeun tiasa dianggo di kebon pertambangan bumi sareng profésional.B85 chipset dipaké pikeun ngahijikeun motherboard nu, nu gampang pikeun mulasara, sarta slot kartu spasi 70mm.Dilengkepan papan splitter kakuatan pikeun kakuatan kartu grafik misah, dilengkepan kipas réduksi noise ngaropéa, sarta dilengkepan panel panganteur hareup, anjeun tiasa pariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.Punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

  • The most popular 65mm pitch 8gpu  mining rig

    Rig pertambangan 65mm pitch 8gpu anu pang populerna

    Ieu ayeuna salah sahiji mesin pertambangan profésional paling ongkos-éféktif.Ngadopsi papan utama hiji-sapotong, sareng jarak slot kartu nyaéta 65mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.4 fans kuat pikeun dissipate panas, pikeun mastikeun operasi normal tina mesin bari ngurangan konsumsi kakuatan.

  • gpu mining rig with card spacing of 65mm

    rig pertambangan gpu kalayan jarak kartu 65mm

    Panambang gpu ieu nganggo motherboard B85.Spasi slot kartu backplane nyaéta 65mm.Dewan distribusi kakuatan nyadiakeun catu daya mandiri pikeun kartu grafik.Dual channel 8 kipas cooling.Dilengkepan panel hareup pikeun mariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.

  • Quiet miner chassis spacing 70mm

    Spasi chassis panambang sepi 70mm

    The low-noise panambang boga awak warni, sarta boga desain unik dina kapang cangkang pikeun noise.It uses a B85 chipset motherboard terpadu, nu gampang pikeun mulasara, jeung slot kartu spasi 70mm.Dewan shunt kakuatan dipaké pikeun bebas kakuatan kartu grafik dina urutan ngurangan bising , Hal ieu dilengkepan kipas réduksi noise ngaropéa, sarta dilengkepan panel panganteur hareup pikeun pariksa status gawé tina kartu grafik iraha wae.

  • High-quality IDC machine room miners with a pitch of 50mm

    Panambang kamar mesin IDC kualitas luhur kalayan pitch 50mm

    Ieu mangrupa mesin pertambangan IDC, ngarojong 8 kartu grafik, desain chassis 4U baku, sarta bisa ngajalankeun di kamar komputer IDC profésional.Aya chipset B85, motherboard pamisah jeung 8 kartu desain in-line, catu daya bisa ditempatkeun dina catu daya server baku, 6-speed tinggi fans convection kalawan kinerja dissipation panas alus teuing, sarta workmanship sakabéh alus, éta patut. pilihan Anjeun.Upami Anjeun gaduh sarat, mangga ngahubungan kami.

  • IDC mining machine 4U6 card standard chassis

    mesin pertambangan IDC 4U6 kartu chassis baku

    Chassis mesin pertambangan IDC ngadopsi desain chassis 4U standar, ngadukung 6 kartu grafik, sareng tiasa dijalankeun di kamar komputer IDC profésional.Dilengkepan chipset B85, motherboard pamisah sareng desain garis 6 kartu, sareng catu daya 1800W standar, anu ngajamin operasi lancar tina mesin pertambangan.6-speed tinggi fans telenges kalawan desain convection gaduh kinerja dissipation panas alus teuing.The workmanship sakabéh tina chassis mesin pertambangan téh alus teuing, jeung awak mesin dijieunna tina-kakuatan tinggi bahan baja tiis-digulung, sarta beungeut cai sandblasted.Kualitasna alus teuing, sareng éta patut pilihan anjeun.Upami anjeun gaduh sarat, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2