catu daya 1600W pikeun panambang gpu

Katerangan pondok:

Salaku inti catu daya tina mesin pertambangan, catu daya maénkeun peran anu penting sareng kedah ngajaga stabilitas dina lingkungan suhu anu luhur.Merek 9FU Ieu cocog pikeun catu daya tina mesin pertambangan gpu.Bahan padet sareng hasil kerja anu saé tiasa dianggo dina mesin pertambangan.Lingkungan ensures operasi kontinyu sarta stabil tina mesin, sarta strives nyadiakeun pamaké kalawan pangalaman kinerja saimbang jeung kinerja ongkos alus teuing.


Rincian produk

Konfigurasi parameter

Tag produk

Bubuka produk

1. Noise low, ripple lemah sareng efisiensi tinggi, nyadiakeun jaminan kakuatan stabil pikeun mesin pertambangan Anjeun.
2. Ngadopsi dua dual-roller kipas design convection, noise low, pangaruh dissipation panas alus, sarta narékahan pikeun maksimalkeun pungsi dissipation panas jeung kinerja
4. Multiple protections, kayaning overvoltage, overcurrent, overload, jsb.
5. Ngagunakeun bahan anyar, kinerja pisan stabil sarta efisiensi konversi tinggi.

1600W-power-supply-for-gpu-miners-05
1600W-power-supply-for-gpu-miners-04

Kalayan kualitas anu saé, catu daya kami seueur dianggo dina sababaraha mesin pertambangan, sareng éta ogé cocog pikeun alat-alat industri tunggal 12V kakuatan tinggi.

FAQ

1. Kumaha ngeunaan kadali kualitas perusahaan?
Simkuring gaduh tanaga QA & QC profésional anu bakal pinuh ngalacak pesenan, kayaning inspecting bahan, supervising produksi, inspeksi acak produk rengse, pamariksaan bungkusan, jsb Urang ogé nampa hiji parusahaan pihak-katilu ditunjuk ku anjeun pikeun ngalaksanakeun inspeksi komprehensif ngeunaan. pesenan anjeun.

2. Sabaraha ongkos angkot?
Biaya pengiriman barang gumantung kana faktor sapertos ukuran pakét, beurat, sareng tujuan.Biaya pengiriman barang bakal ditingali dina kutipan anu kami kirimkeun ka anjeun.

3. Naha meuli ti anjeun tinimbang suppliers séjén?
Kami parantos kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan produk mesin pertambangan blockchain saprak 2015, sareng gaduh pangalaman produksi anu beunghar sareng pangalaman pasar.Naha éta téh mesin pertambangan GPU atawa aksésori mesin pertambangan, kami pisan profésional.Salaku tambahan, kami ogé parantos ngadegkeun tim saatos penjualan profésional sareng tim perdagangan asing pikeun ngalayanan unggal palanggan ogé, anu mangrupikeun prinsip kerja anu paling dasar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • merek

    9FU

    kakuatan dipeunteun

    1600W

    input AC

    220V

    10A

    47-63Hz

    kaluaran DC

    12V

    133.34A

    Ukuran catu daya

    230mm (L) * 150mm (W) * 85mm (H)

    panganteur

    12V (6Pin sirah tunggal) * 8 / 12V (6Pin sirah ganda) * 2

    beurat

    2150g

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami