tentang Kami

Hongcheng Yujin mangrupikeun perusahaan terpadu, industri gabungan sareng perdagangan, fokus dina R&D, produksi sareng penjualan produk blockchain salami lima taun.Pabrik utamana kalibet dina produksi mesin pertambangan, nguji motherboard na bungkusan.

Produsén mesin pertambangan

Sesuaikeun rupa-rupa panambang daya komputasi pikeun konsumén global.

  • 100000+

    Kaluaran taunan

  • 50+

    Produk dijual ka nagara

  • 60+

    karyawan perusahaan

  • 6+

    Pangalaman produksi

X

Unggal panambang boga konfigurasi béda sorangan

jasa custom

Punten wartosan kami kabutuhan anjeun, dumasar kana kakuatan téknis anu kuat, kinerja produk anu unggul sareng stabil, harga anu lumayan sareng jasa anu sampurna, kami bakal ngaropea mesin pertambangan anjeun pikeun anjeun.

Inpormasi panganyarna kami